söndag 22 mars 2015

En uppmuntran att läsa något nedmuntrande!

Skulle allra ödmjukast be eventuella läsare av denna blogg att ta och läsa ett blogginlägg från bloggaren Cornucopia? som tydliggör vart svenskt lantbruk och landsbygd är på väg. Vad våra "kära" politiker håller på att ställa till med.
Ja jag är partisk i detta ärende men skaffa er en uppfattning själva genom att läsa här.  Det finns även ett flertal övriga blogginlägg som är mycket tänkvärda på hans blogg.

//Fattigbonddräng


2 kommentarer:

 1. Intressant inlägg på Cornucopias blogg men jag tycker att det var kommentarerna som var inläggets största behållning. Jag frågar mig varje dag vad våra kära politiker håller på att ställa till med och då är det inte bara jordbruken jag har i åtanke...
  Jag får finna mig i att se på hur vi ger bort hela vårt välfärdssamhälle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det brukar vara en hel del intressanta kommentarer på hans blogg. En del riktigt ironiska som gör att man kan skratta åt eländet politikerna ställer till med. Bara senaste skattehöjningarna är ju ett bra exempel på hur fort vallöften glöms bort av löfven och hans gäng. Men som jag skrev för ett tag sedan nedmonteringen har börjat, och inte heller jag menar enbart jordbruket.
   Det är inte så mycket annat att göra än att se på, inte ens oppositionen vill ja ta strid längre. Jag gör som vanligt, knyter näven i fickan och mumlar lite här på bloggen och kommenterar på andras.

   Radera