tisdag 31 mars 2015

En försäljning och två utdelningar

Slut på fingeravtryck i portföljen
Ytterligare ett bolag fick lämna Fattigbonddrängs portfölj idag, Fingerprint Cards såldes när börsen lämnades obevakad för att besöka revisorn. En stopp loss kickade in, och en order skickades iväg som gick till avslut under förmiddagen. Så nu har jag fått lära mig hur en sådan fungerar, väldigt smidigt tycker jag. Fing köptes in 12:e maj 2014 till lekportföljen för att trada och swinga lite snabbt....  över 10 månader är inte så snabbt! Fattigbonddräng kan konstatera att någon swinger är han inte. Trader, nja det blev ju affär men inte så snabbt som planerat. Fattigonddräng har som tur är inte så bråttom. Försäljningen påverkar inte förväntade utdelningar då fing inte är ett utdelande bolag. Nu letas något nytt bolag till lekportföljen, men det är inte lätt att hitta just nu, men den som väntar på något gott osv..

BankNordik lämnade av pigans lön för året och hela 162,20 kr blev resultatet. Vi får se om Stine Bosse kan få lite fart på bolaget, hon sitter ju även med och tycker, tänker och påverkar i Aker så Fattigbonddräng har kanske en Bosse effekt i portföljen.

Även NCC ville ge ut pigans lön, men de nöjer sig med att betala halvårsvis. Ganska trevligt det med och aktiekursen fluktuerar inte så mycket på det viset vid utdelningstillfället. Här blev det 429:-kr som kom Fattigbonddräng till godo, tack för det! Nu står Swedbanks utdelare på tur i kön, men det får lugna sig ett par dagar så Fattigbonddräng hinner ta hand om månadsrapportering som är på gång.

En uppställning av utdelningarna får vänta lite. I siffror är det för i år 804,27 kronor.


Ett trevligt avslut på mars tillönskas er alla
//Fattigbonddräng

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar