fredag 23 januari 2015

Köpt mer Aker


En del av likviden från Ica försäljningen gick åt till att införskaffa fler Aker aktier. Den sticker ifrån storleksmässigt i portföljen med sina 18% av innehavet men mer kommer det att bli. Hela portföljen har tickat på bra den senaste veckan och det är ju trevligt. Hoppas bara Aker rör sig mest i sidled detta första halvår. Den gjorde ett skutt uppåt under inledningen av handelsdagen i dag men har i skrivande stund fallit tillbaka under 160:- Nok igen, den får mer än gärna stanna där för i början av februari är det dags att göra ordinarie månadsinköp.

NorthWest Healthcare Properties har kommit med årets första utdelning. Det blev hela 70:07 kr efter skatter och valutaväxling. Några ören mer än förra månaden. Det verkar som Avanza behöver lite längre tid på sig att räkna ut skatten och växelkurser än till exempel Nordnet. Då några bloggare verkar få in utdelningar från utlandet flera dagar före Avanzas kunder. Men inte värre än att Fattigbonddräng klarar att leva med det. Den som väntar på något gott.....

Jag besparar er en tabell på årets utdelningar..... den känns liksom meningslös i detta läget. Men uppdaterar "skörden".

Äntligen fredag igen. i kväll är det ostbågar som gäller. Mumsigt!
//Fattigbonddräng

2 kommentarer:

  1. Jag får gratulera till ditt Yara innehav,gått ruskigt bra på senare tid.Hoppas det är ett större post :-)

    Mvh Janne

    SvaraRadera
  2. Tack!
    Yara köptes i okt-13 och har ökat 71% sedan dess. Har fått för mig att de gynnas av det låga oljepriset, samt att de nyligen höjde sina priser till kund. Alla mina poster i alla innehav är dessvärre väldigt små! Men det känns bra att åtminstone ha lite, än inget alls ;)

    SvaraRadera