fredag 25 juli 2014

Lättpåverkad dräng

SPP vill bli av med pengar. 
Fattigbonddräng läste på bloggen som skrivs av Familjen fri. Att SPP ville bli av med lite pengar och gärna gav bort 300 kr till dem som ville ha. Gratis pengar vill han gärna ha Fattigbonddräng, så nu har det gåtts vidare i kråksången. Motprestationen som SPP vill ha är att man öppnar  ett ISK konto med månadssparande. Så ska de 300 kronorna efter någon månad tillföras kontot som fondandelar i fonden Global Top 100.
Fattigbonddräng har nu öppnat ett sådant konto, och satt igång ett månadssparande á 500:- kr. Det var enkelt att starta upp, ska bli intressant att se hur det går att avsluta det hela om några månader och "ta hem" vinsten.
Man skulle som vanligt svara på en del frågor, och intyga att man var den man är, och vart pengarna kommer ifrån!

Eftersom Fattigbonddräng är egenföretagare och säljer sig till sina kunder, var han nära att skriva att pengarna kom från människohandel. Det är ju nästan så man är sin egen hallick ibland. Men fegade ur i slutskedet, om det går att ändra efter någon/några månader kan det hända att det för skoj skull ändras ändå. Bara för att se om någon överhuvud taget kollar dessa uppgifter, eller om det är något de vill kunna gå tillbaka och titta på vid eventuella misstankar om oegentligheter.

Fattigbonddräng tackar Familjen fri för tipset, 300:- kronor är mycket pengar för en Fattigbonddräng.
Snart är det visst helg igen, de kommer ofta nu för tiden .
//Fattigbonddräng

2 kommentarer:

 1. 300 kronor är pengar det också! Blir givetvis att hämta hem dessa 300 kronor till både mig själv och till tjejen.
  Gratis är oftast gott!

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att fler hänger på, ska se om min sambo är lika lättpåverkad som jag. Gratis brukar hon ju oftast gilla. Undrar om SPP tjänar något på det i slutändan, eller om flertalet gör som jag har tänkt att göra.

   Radera