onsdag 9 december 2020

Whiskynivå


 Fattigbonddräng satt och hade börjat knåpa ihop ett inlägg om alla aktieköp gjorda under Augusti till November. Men när kvällens summering av börsens stängning samanställdes så råkade det bli som så att nästa whiskynivå var uppnådd. Eftersom det alltid gäller att fokusera och prioritera på rätt sak vid rätt tid, så blev det till göra en paus i köpskriverierna. I stället styrdes stegen mot barskåpet och en skvätt ädeldryck hälldes upp i ett för ändamålet lämpligt glas. Då det inte är fredag än så får det drickas utan ostbågar, men det funkar ju det också. Aktieköpen får helt enkelt vänta tills i morgon med att nedskrivas och redovisas.

Det nya ATH är nu 1 205 984,49 kronor. Inte illa en onsdag så där mitt i veckan. Tur att Fattigbonddräng är ledig hela förmiddagen i morgon så han kan smälta in denna nivå under lugna omständigheter.

Det är ju 50 000:- kr steg mellan dessa whiskynivåer, de får ligga  kvar så till 1,3 mille nivån. Sedan blir det sexsiffriga steg, det är dyrt med whisky och några kronor vill man ju ha kvar till sparandet också, det går ju inte att bli helt omdömeslös och plötsligt börja spendera penningar allt för frikostigt.

Trevlig onsdag tillönskas er alla!

//Fattigbonddräng

2 kommentarer:

 1. Du har jobbat på bra för att skapa möjlighet till att sänka nivån i whiskyflaskan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, så är det.
   Man måste ju ha någon drivkraft till sparandet.

   //Fattigbonddräng

   Radera