onsdag 16 december 2020

Så fel jag trott

Ser du stolpskottet?

Det har väl åtminstone hos Fattigbonddräng alltid funnits en viss trygghetskänsla över att vi i landet har en insatsstyrka. En specialenhet som har lite extra kunskap och lämpliga verktyg för att bekämpa terrorister och andra våldsverkare i landet. Så att vi vanliga människor med vanliga jobb ska kunna sova tryggt, jobba på och betala in våra skatter till galenpannorna som styr.

Om det nu funkat så, så hade allt varit i sin ordning enligt Fattigbonddräng. Då hade en viss förståelse över att Fattigbonddrängs penningar försvinner till staten, ändå infunnit sig. För vem vill inte skyddas mot terrorister, så nattsömnen och arbetsron ändå finns där? Denna insatsstyrka ska ju vara en sköld för oss medborgare mot denna fara. Men nu har våran maktgalna ledare med allt mer diktator liknande drag hittat en ny användning av dessa specialister i att skydda människor. Stolpskottet ( Löfven alltså ) har skickar dem för att hämta hem terrorister till Sverige, inte skydda landet ifrån dem!! 

Om man nu vill ha hem alla dessa tappra IS krigare till landet igen, och det vill man tydligen om man är socialdemokratisk ledare och statsminister. Så kunde man väl gjort som de gjort tidigare, boka plats på lämpligt flyg efter att de betalt de mutor som behövs för att få loss dem ifrån de läger de för tillfället sitter fast i, Det gäller ju att få ut dem innan några rättegångar mot dem om krigsbrott kommer igång. Det förhåller sig nämligen som så att utanför Sveriges gränser gäller inte längre svensk lag. Då finns en överhängande risk att de faktiskt blir dömda för de brott som de begått, och så kan vi ju inte ha det. Så ner med insatsstyrkan och rädda hem dem till ett liv som finansieras av bidrag från dem som de så gärna vill förgöra. Socialistisk logik i ett nötskal, gissningsvis en desperat förhoppning om att den importerade väljarbasen ska rösta rätt i kommande val, ...om vi nu får rösta fler gånger! Men om det blir fler val så kommer nog de nybildade partierna som föreslår lite radikalare lösningar få dessa röster, mycket spännande blir det, så fram med ostbågarna eller popcorn om det föredras till nästa valvaka.

Det hade känts så mycket bättre om man hade använt våra, japp de är trots allt våra, vanliga poliser, säkerhetspoliser, insatsstyrkan, militärer och tulltjänstemän och alla övriga gränskontrollanter till att bevaka våra gränser och ta till varje medel som går att uppnå för att hålla borta terrorister ifrån landet. Inte använda dem för att hämta hit fler än vi redan har. Har landet någonsin tidigare skötts sämre? Fattigbonddräng är full av beundrad över Stefan Löfvens förmåga att vara bäst på att styra ett land dåligt. Vad kommer han att hitta på framöver....  denna stora ledare av en feministisk regering. Känner sig kvinnorna i landet verkligen tryggare och mer sedda, under detta ledarskap? Fattigbonddräng vet inte, han tillhör den där gruppen vita medelålders män som inte kan (får) uttala sig om det. Men inte känner Fattigbonddräng någon ökad trygghet för egen del i vart fall, andra får ju naturligt vis ha sin motsatta uppfattning. Det är ju bra med olika, så länge man är olik inom PK-korridoren.

Hur var det nu? Alla djur är lika mycket värda, men en del djur är värda mycket mer... eller nått.

Ha det bra, sov gott och tryggt, Löfven tar vakten....

//Fattigbonddräng

6 kommentarer:

 1. Oj vad jag känner mig trygg när Löven tar (svets)vakten .....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, eller hur.
   Det påminde mig om att det är dags att förnya heta arbeten. Så man får svetsa och härja runt med vinkelslipen.

   //Fattigbonddräng

   Radera
 2. Tyvärr verkar det inte inte finnas någon hejd på idiotin som våra kära politiker verkar kunna hitta på. Dom hittar nya lågvattenmärken hela tiden...

  Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda våra styrande politiker verkar vara bra på är väl då möjligtvis idioti!!
   Fast nu har det ju tydligen åtalats några terrorist IS-kvinnor, lite förvånande men jag förväntar mig inga domar som ger rättvisa till alla deras offer. Utan det är nog mest en symbolisk gest från Storebror..
   Trots läget i landet och världen tillönskar er, och alla som läser en god jul & ett gott nytt år!!
   //Fattigbonddräng

   Radera
 3. Var det inte "Alla djur är jämlika fast vissa djur är mer jämlika än andra" Där handlade det om att grisarna var mer jämlika. Fast det handlar ju om grisar här också :)
  //M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej M!
   Jo så var det ju förstås. Till mitt försvar får jag skylla på att det är ganska nyligen som Storebror Löfven började införa diktatur i landet och jag har inte riktigt vant mig än. Men det lär jag nog få göra framöver.
   God fortsättning
   //Fattigbonddräng

   Radera