torsdag 28 augusti 2014

Godkänd av SPP!

Fattigbonddräng fick tummen upp av SPP
Så drog SPP då femhundralappen från Fattigbonddrängs konto, därmed tolkar jag det som att jag blivit godkänd som kund. Eller kan det vara så att de bara är ute efter pengarna? Jag fick aldrig något svar på det mail jag skickade till dem när de hade sökt mig, så vem visste hur detta skulle bli? Och varför startade de inte upp förra månaden? Jag tänker hur som helst hålla på året ut med detta extra sparande innan jag beslutar om det blir en fortsättning eller inte. Det är ju i första hand de 300 gratis kronorna som lockat mig.....får se när dessa kommer.
Det gör att mitt sparande ökar med 10%  till 5 500:- kr / mån,men det ska väl gå bra. Det verkar finnas gott om svamp i skogen och för några dagar sedan fick jag ett stenugnsbakat bröd från en bonde, så första månaden ska jag nog inte behöva gå hungrig hela tiden och tänk vad gratis är gott!
SPP kontot kommer att ingå i portföljvärdet i kommande månadsredovisningar, de ska ju vara med på något vis. Det är ju tänkt att använda dessa pengarna till aktieköp när/om experimentet avslutas så då är de liksom redan på plats.

//Fattigbonddräng

4 kommentarer:

 1. Hej Fattigbonddräng!

  Mathias på SPP Kundcenter här, hoppas du inte misstycker att vi tar kontakt med dig på din blogg.

  Vad roligt att du valt att öppna ett sparande hos oss. Jag ser dock att det varit lite tokigheter i vår kommunikation till dig och jag skulle därför gärna vilja komma i kontakt med dig, för att reda ut de oklarheter som finns. Eftersom vi inte vet vem du är så får du gärna kontakta mig direkt på 0701-47 90 81 eller mathias.norderstal@spp.se

  Ha en trevlig helg!

  Vänligen

  Mathias, SPP Kundcenter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mathias på SPP.
   Jag är och vill förbli anonym som bloggare, åtminstone så länge jag är aktiv företagare. Så jag är lite tveksam till att kontakta er och därmed röja min identitet för er. Det är roligt och mycket oväntat att SPP hittar till och läser min blogg, mycket välkomna. Även om jag blir påkommen med fingrarna i syltburken. Det är de gratis pengarna som lockat mig, så den kampanjen svalde jag med hull och hår!..... det är även mitt första försök med ett isk konto, så vem vet? Det kanske är så bra att jag rent av behåller det. Fast en hake finns ju med att ni har koll på Fattigbonddräng, nu kan jag ju inte uppdatera mina kunduppgifter till att pengarna kommer från människohandel utan att ni fattar vem jag är ;-/ .

   Tack för att du hörde av dig och trevlig helg.

   Radera
 2. Hej igen Fattigbonddräng!

  Kul att du börjat sparat i ett ISK och det är vi väldigt glada för på SPP. Har du några funderingar kring sparandet är du varmt välkommen att kontakta vårt Kundcenter anonymt på telefonnummer 0771- 533 533.

  Kul att vi hittade på din blogg och vi får önska dig all lycka med ditt ISK.

  Med vänlig hälsning, Emelie på Kundcenter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emelie på SPP.
   Det var ju bra att veta, telefon nummer går ju inte att spåra......
   Vid förfrågningar kontaktar jag er nog med min verkliga identitet, utan att blanda in Fattigbonddräng. Men nu verkar det ju flyta på bra, så förhoppningsvis ska jag inte behöva det.

   MVH Fattigbonddräng

   Radera