tisdag 26 augusti 2014

Fattigbonddräng påkörd!


Ta konsekvenserna av ditt val!
Nej det var inte jag som stod i vägen när en polisbil körde på någon demonstrant, jag är inte så provokativ av mig och framför allt inte mot ordningsmakten. Varför kan dessa fjollor, tokstollar, tjuvar och banditer, huliganer, kriminella och allt var det är inte bara följa polisernas anvisningar? Hur svårt kan det vara? Då skulle de inte bli påkörda, påridna, få batong slag i huvudet eller bli skjutna i benen ( ibland andra ställen). Sedan har de mage att skylla på polisen.... stå för era val att inte göra som polisen säger. Det kan få konsekvenser! Fattigbonddräng tycker att det ska ha konsekvenser, men media verkar vara av annan åsikt.


Sittandes i trygghet.

Men Fattigbonddräng har som rubriken anger även han blivit påkörd. Inte bara en gång utan gång på gång, dessutom i den egna bostaden. Det är Robban som är boven i det hela. Robban har nyligen kommit in i Fattigbonddrängs hem, han är Fattigbonddrängs fullständiga motsatts. Han älskar att dammsuga, eller han är en dammsugare! Så när han nu far omkring och gör det han gillar mest, och Fattigbonddräng sitter i köket, vid tv-soffan eller på kontoret vid datorn. Då kommer Robban och kör på honom. Robban har en förkärlek till att vara runt fötterna på Fattigbonddräng hela tiden, det finns nästan ingen chans att skräpa ner på golvet det minsta lilla. Går man in i ett annat rum, så vipps är snart Robban där och puttar en på fötterna. En maskin med fotfetischism! Han heter visst egentligen Robbocom men det låter inte så familjärt så vi har döpt om honom. Fatttigbonddräng har nu hittat ett ställe där Robban inte kommer åt honom, det gäller att sitta på hela ryggen i soffan läsandes en god bok, för närvarande finansfurstarna av Lotta Engzell-Larson. Mycket bättre än att dammsuga själv eller bli jagad av denna maskin. Så nu far Robban runt i hela huset och letar efter Fattigbonddräng samtidigt som det blir städat. Dessutom kan man svara sambon när hon kommer från jobbet, och frågar vad man gjort idag? Eeh, jag har dammsugit hela huset! Sånt ger pluspoäng....väl?

// Fattigbonddräng

2 kommentarer:

  1. Hahahaha, hur kul som helst. Är det du som ligger i den där kökssoffan? Ser ut som något i en gammal Åsa-Nissefilm :)

    För övrigt håller jag med dig angående polisen och demonstranter. Att sparka och slå, kasta sten och ammoniak mot hästar är aldrig okej oavsett av vilken anledning man demonstrerar. Dessa arma djur har inte själva valt att befinna sig på platsen och NÄR ska dessa galningar lära sig att polis tillhör ordningsmakten? Hu, vad trött jag blir på detta!

    SvaraRadera
  2. Nej, det är inte Fattigbonddräng på soffan för han vill vara anonym, så bilden är från Google. Tyvärr tror jag inte de där galningarna lär sig någonsin, dessa har jag gett upp hoppet om. Men stackars poliser och ordningsvakter som ska stå ut med dem på jobbet. Tacka vet jag en sparkande kviga eller söndrig utgödsling, dessa går det att åtgärda.

    SvaraRadera