torsdag 4 november 2021

Tid för whisky


Det tog tid, men den passerades till slut. 1,5 miljoners nivån. Stegen har ju ökats från 50 till 100 tusen kronor innan det firas med en skvätt whisky. 
1 517 290,36 kronor är för en Fattigbonddräng en väldigt stor påse pengar, för andra nästan ingenting. Men FI kvoten känns mer och mer stabil.
Så skål på er en torsdagskväll.

//Fattigbonddräng

8 kommentarer:

 1. Grattis! 1,5 MSEK är ju lite som att fylla jämnt och lite viktigare än 1,4 eller 1,6.

  1,5 MSEK ÄR en stor påse pengar. Samtidigt är det inget som på egen hand räcker till en passiv inkomst att leva på.

  Såg du skrev på min blogg om mina 2,8 MSEK idag och det kan gå fort innan du är på samma nivå som jag, för mig tog det 26 mån från 1,5 till 2,8 MSEK vilket jag tycker är ganska snabbt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack.
   Aker meddelar att de delar ut i november vilket gör att Pigan kommer upp i runt 50 tusen i lön i år. Det räcker inte att leva på, men en Fattigbonddräng skulle klara sig halva året på det vid allt annat lika. Så hon "vinner" insättningskampen över mig i november också.

   Mvh
   //Fattigbonddräng

   Radera
 2. Härlig läsning och stort grattis till dig o pigan!
  Ja det är viktigt att fira både små och stora segrar!

  Mvh // PP

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack PP!
   Segrar är alltid trevligt. Pigan hälsar och tackar också.

   Mvh
   //Fattigbonddräng

   Radera
 3. Gratulerar till whiskyn och pengapåsen.Jag satt själv och smuttade på en Grönstedt för att fira,kul när man firar tillsammans :-)
  Alltid lika roligt att följa dig.

  Mvh Janne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Janne!
   Här blev det en Glenlivet efter lite velande hit och dit. Vet ju inte om du firade en ekonomisk nivå eller något annat trevligt. Gratulerar till vilket det nu var.
   Det verkar som många portföljer tog sig ett skutt uppåt i går.

   Mvh
   //Fattigbonddräng

   Radera
 4. Dina AKER går ju så det ryker. Nosar på 900 idag. Själv hoppas jag på en liknande come back för Scatec också som jag fyllt på lite i nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mobil!
   Ja Aker har fått fart igen, efter rapporten och lite nyheter från Öyvind Eriksen om lite nya inriktningar osv. Tycker att det visar att de har hyffsad koll på läget....
   Scatec har varit lite tråkigare ett tag nu, men det kan vara ett bra tillfälle att tanka. Jag har dock lite svårt med förankringen av mitt låga GAV, även om jag försöker bortse från det så går det sådär...

   Mvh
   //Fattigbonddräng

   Radera