måndag 7 mars 2016

Plötsligt händer det....

Ni har säkert sett och hört reklamen som säger att "plötsligt händer det". Fattigbonddräng befinner sig just nu i vad som närmast kan beskrivas som ett lyriskt fågelholksgapande tillstånd. För på fredagen hände det faktiskt, ja alltså inte något lyckat skrapande på någon lott utan det som man annars bara läser om på bloggar och i ekonomiska artiklar skrivna av eller om felfria traders.
Fattigbonddräng lyckades med konststycket att handla aktier till dagslägsta kurs. Detta är som bekant ytterst sällsynt när Fattigbonddräng väl tryckt på köpknappen. Att priset sedan fortsatt ner under måndagen förtar inte glädjen........så mycket.
Det som inhandlades var en påfyllning i Sampo A, det betalades 41,50€ st och det handlades femton stycken. priset var alltså en € dyrare än förra månaden, men ändå inom Fattigbonddrängs komfortzon.

Fredagsfirandet innehöll förutom sedvanligt ostbågsfrossande även avsmakande av whisky för att fira att portföljen klivit över trehundratusen kronors nivån i värde.  En kopia av den flaska jultomten kom med har nu avsmakats och en ren amatörmässig bedömning är att den var lite svår. Fattigbonddräng brukar inte ha is eller vatten i whisky men för denna dryck från ön Ven mitt i Öresund var det räddningen.  Så om någon tänker prova på en flaska Tycho´s Star från Spirit of Vhen så är ett tips att ha några iskuber eller vatten i beredskap, för då var den riktigt drickbar. Även om prydnadsvärdet av skapelsen inte heller är att förakta.

En ny vecka har inletts, det är väl en förutsättning för att den skall kunna avslutas så småningom.
Var nu snälla mot varann, även i fortsättningen.
//Fattigbonddräng

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar