lördag 23 juli 2016

Påfyllning i kullagerfabriken, och hjärtligt välkomna

Delårsrapporterna rullar in på löpande band, ömsom vin ömsom vatten kan utläsas över bolagens resultat. Fast alla har jag inte läst ordentligt än, slarvigt av Fattigbonddräng!! Men annat har gått före, som blåbärsutdelning, ligga på soffan och filosofera  samt liknade viktiga aktiviteter. Ett bolag som presterade vatten är SKF och till och med ekonominyheterna tog med det dåliga resultatet i sitt program på bästa sändningstid. Så det måste vara en viktig händelse. Fattigbonddräng gjorde en god gärning genom att köpa ett hundra aktier i SKF och därmed befria någon annan från att hantera risken att äga dessa. Inköpspriset var 135,40 kr och självklart sjönk priset ytterligare en bit under den fortsatta handeln.

Att priset sjunker något gör inte en Fattigbonddräng dyster, ledsen eller upprörd. Det ingår i spelet och på några år kan det nog bli bra ändå,

Något som däremot gör den Fattigabonddrängen dyster, ledsen och upprörd. Ja rent ut rosenrasande ursinnig är alla nyheter om otrevligheter runt om i landet och även en del utanför detsamma. Det är våldtäkter, skottlossningar, knivskärningar och bilbränder. Blåljuspersonal som utsätts för stenkastning och hindras i sitt arbete så att personer till och med dör innan hjälpen hinner fram. Flertalet av dessa verkar utförda av nyanlända och inte sällan ensamkommande barn? och gärna i grupp, vilket även media nu allt oftare vågar skriva ut.
För att förtydliga mig så är det inte att det skrivs om det som gör Fattigbonddräng upprörd utan att det händer, och att våra politiker som vanligt stoppar huvudet i sandlådan så de slipper se vad de ställt till med.

Fattigbonddräng är inte med i ansiktsboken, men vänner och många andra är ju med där och delar med sig av allt och inget. En av alla dessa andra som skrivit av sig på detta medium, och som Fattigbonddräng fått skickat till sig genom delningar kors och tvärs över nätet är en man som heter Lennart Heintz. Han skrev ett meddelande till de människor som söker sig hit av olika anledningar.
Fattigbonddräng håller med om budskapet, och hoppas det når fram till de som kan göra skillnad. Något kanske skulle läggas till, någon formulering filas lite till på. Men samtidigt anar jag att det är skrivet som en desperat reaktion på allt som sker med och i vårt land just nu.

Vem denna Lennart Heintz är har Fattigbonddräng ingen aning om. Men innan ni börjar vifta med något slitet rasistkort mot honom, (eller Fattigbonddräng) så vänta med det tills ni läst hela texten. Känner ni behov av att vifta även då, så sök hjälp, för då har ni förmodligen problem med läsförståelsen.

Lennarts text:

Till alla er som kommer till vårat vackra land vill jag säja följande: Ni som anser att våra kvinnor är svennehoror som ger er den rätt att tafsa, våldta o gruppvåldta dom. Ni som kastar stenar o molotovcocktails på våra fina ambulansförare, brandmän o poliser. Ni med era banditgäng som skapat mängder med "no go zoner" i vårat land. Ni som anser att sharialagen står över rikets lag. Ni som är för tvångsgifte o barnäktenskap. Ni som strejkar o protesterar mot era flyktingboenden. Ni som strejkar o protesterar över maten ni får. Ni som slår ned o rånar äldre. Ni som kommer i kackerlackssvärmar o rånar o slår ned oskyldiga människor, för ensamma är ni jävligt rädda o fega. Ni som har som nöje att bränna bilar. Ni som är för hedersvåld o mord. Ni som gladeligen åker på semestrar till det land ni flytt från. Ni som kommer hit med tanken att bara leva på vår välfärd. Ni som tycker att vi ska anpassa oss efter er. Ni som hatar o trakasserar judar. Ni som hatar o trakasserar homosexuella. Ni som hatar vårt sätt att leva.
Till er säger jag: DRA ÅT HELVETE !!! Ta ert pick o pack o dra. Ta med er eran jävla kultur , traditioner o livsstil o dra tillbaka dit ni kom ifrån. Ta samtidigt med er PK-maffian som ingenting fattar.

Till er andra som kommer hit på goda själ o med rätt syfte. Ni som arbetar, följer svensk lag o ordning samt på alla sätt gör rätt för er...VÄLKOMNA TILL VÅRT UNDERBARA LAND !!

Slut på Lennarts text.

Fattigbonddräng hade förmodligen skrivit samma sak lite kortare och om möjligt lite mildare. Som den fegis han är.

Nått sånt här
"Ni som kommer hit bara för att ställa till djävulskap och parasitera - Åk hem och/eller dra åt helvete!
Ni som kommer hit och vill göra rätt för er och hjälpa oss bygga vidare på vårt land och våra värderingar -  Hjärtligt välkomna!!"

Svårare behöver det inte vara, undrar när våra kära politiker ska förstå att bollen faktiskt ligger hos dem. Det är de som bestämmer lagar och regler samt hur överträdelser skall beivras. Fattigbonddräng hoppas de vaknar innan medborgargarden dyker upp lite hipp som happ, det vore olyckligt och väldigt illa.

Avslutningsvis, varför envisas det med att hänvisa till hederskultur när mänskliga rättigheter kränks? Vad är det för hedersamt med det?
//Fattigbonddräng

2 kommentarer:

 1. Det är märkligt att det på mycket kort tid blivit OK att säga och stå för vissa åsikter där men för ett år sedan blivit verbalt lynchad av de politisk korrekta.

  Tyvärr kan jag inte annat hålla med om det som skrivs. Att sådana självklarheter ens ska behöva skrivas är sorgligt och visar på hur långt det har gått.

  Du måste vara mycket upprörd, eftersom jag inte ser ordet "ostbågar" nämnas en enda gång. Jag hoppas att du på något sätt åter finner frid och möjlighet att avnjuta en lämplig mängd dylika.

  Tack för en mycket intressant blogg.

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att ostbågar inte nämndes är som du påpekar en tydlig indikation på hur allvarligt jag tycker att det har blivit.
   När jag hör hur framförallt kvinnor börjat anpassa sig, genom att inte vara själva ute vissa tider. Inte vågar gå ut i skogen och plocka svamp eller bär. Inte vågar ta den där löprundan de brukade göra. Tänka på hur de klär sig osv... Gör mig än mer förbannad, för då implementeras islamisternas syn på hur kvinnor ska bete sig och förhålla sig. Med rädsla som verktyg och inte egen vilja. Men det är väl så de vill ha det de där tomtarna, för då får de ju i genom sin "hederskultur" och sjuka syn på kvinnor. Jag undrar även var de där så kallade feministerna håller hus NU. Nu när det som vunnits i jämställdhetskampen under ett sekel hotas som aldrig förr. Var är Mona, Gudrun och co? Är de tysta för att deras ideologi visadesig vara käpprätt åt h....?
   Fattigbonddräng tolkar deras tystnad som att de vill ha tillbaka en kvinnosyn som härskade på medeltiden

   Tur att det är ordning i den Fattigbonddrängska stugan, för givetvis avnjöts en påse ostbågar under fredagskvällen. Några värderingar och traditioner måste ju fortfarande försvaras ända in i kaklet.

   Tack för att du läser och kommenterar, det uppskattas.
   Vänligen Fattigbonddräng
   Radera