onsdag 20 januari 2021

Borde egentligen...


 ...navigera Fattigbonddrängs kropp till barskåpet för att återigen hälla upp en skvätt whisky. För nu har Aker, Scatec men även Polar Power fått fnatt eller nått. Portföljen har nu passerat 1,4 miljoner och den senaste 100 tusenlappen gick märkligt fort. Men Fattigbonddräng har ingen lust att fira just idag, så det får vänta till fredag och ostbågarnas intåg. 

Aker och även Scatec finner Fattigbonddräng en viss förståelse för, men Polar Power hittas ingen vettig förklaring till!!? Det är upp 60% under en halv handelsdag för att sluta runt +30% vid stängning. Sedan kan det backa några %, ibland många för att någon dag senare rusa iväg massa % igen. Är det någon som sett någon information om vad som sker i bolaget så kommentera gärna. De har inte kommunicerat via mejlprenumeration eller via hemsidan. Men det borde ju bero på något, med en sådan hoppande kurs, eller är det bara Mr Market som skojar med Fattigbonddräng?

Nytt ATH är hur som 1 412 740,14 kronor.

Det var någon stor nyhet idag också..... hm jo just det det var visst skottlossning i Alby centrum. Tänk som det kan bli.

//Fattigbonddräng

2 kommentarer:

 1. Alla företag som gör något som är grönt, batteri eller eldrift har rusat på börserna runt om i världen. Den bästa förklaringen jag såg var att folk börjat köpa fonder i hållbar energi och alla de fonderna slåss om aktierna i de få små bolag (eller stora bolag i form av Tesla) som finns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Daniel
   Det är ju en möjlig förklaring. Det föreligger alltså i så fall en risk för en upplåst bubbla snart. Massa pengar ska placeras, men svårt att hitta bolag för förvaltarna och priserna trissas upp, fortare än bolagen växer...
   Den gröna bubblan kommer, likt IT-bubblan när det begav sig.
   Det kanske kan vara dags att fundera på vilken nivå en exit är lämpligt, sälja av och ta fram popcornen (ostbågarna) och följa showen...
   Ha en trevlig helg
   //Fattigbonddräng

   Radera