tisdag 2 september 2014

Månadens inköp redan avklarat

Septembers aktieköp blev tidigt klart, redan första dagen på månaden blev fler aktier i NCC A synliga på Fattigbonddrängs konto. Så byggandet i byggbolag fortsätter, och det kommer antagligen att byggas vidare någon eller några månader till.
Det är tydligen inte bara Fattigbonddräng som har intresserat sig för NCC, Avanzas nättidning Placera har tagit upp NCC bland köpvärda aktier denna månad. Dessa hittar ni här.
Hur ska man nu tolka detta, undrar Fattigbonddräng, har Placera tagit och tjuvkikat på vad Fattigbonddräng har för sig? Eller är det en form av bevis på att Fattigbonddräng har lyckats se något som proffs tyckarna också ser? Svaren på dylika frågor lär väl aldrig komma till ytan för kännedom. Här kan nu föreligga en förhöjd risk med ökad handel och en befarad kursstegring som följd, om någon nu läser och följer Placeras tips. Den ökningen vill Fattigbonddräng helst inte se på ytterligare några månaders sikt, helst inte förrän runt årsskiftet.

Nu ställer jag köpknappen i off läge till nästa månad, om jag inte skulle få en massa pengar från oväntat håll. Som de där 100 000:- kr som Avanza bloggarna fått frågan om hur de skulle placera. Det blev en blandat kompott på lösningar av ett härligt problem......läs dem.

Avslutningsvis ett lycka till, till alla deltagarna i supersparseptember jag hoppas att ni vinner. Sparande brukar vinna över slösande i längden. Det ska bli intressant att följa er!
// Fattigbonddräng


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar