tisdag 24 oktober 2023

Liberalerna vill odla människor

Fattigbonddräng har förvisso inte så stort förtroende för våra stora ledare, och om möjligt ännu mindre för liberalerna. Nu har en av dessa stora ledare i riksdagen, liberalernas Joar Forsell inkommit med en motion till riksdagen om att kvinnor bör sluta vara gravida och istället ska alla oavsett kön, sexuell läggning o.s.v....  enligt alla inkluderingspatos odla fram sin avkomma själva. Kan ingen bara packa ihop liberalerna och bära ut dem från riksdagshuset, kommunalhus, regionfullmäktige och kyrkofullmäktige så vi kan slippa denna typen av idiotiska förslag. 

Hans motion kan ni läsa HÄR  Fattigbonddräng undrar stillsamt vad det är för fel på karln, eller vad Joar nu är för något.... 

Att de som inte kan få barn på det gamla vanliga (föråldrade, enligt Joar) viset, kan få hjälp av olika slag tycker  Fattigbonddräng är en självklarhet. Här har forskning och läkarvetenskapen många och olika metoder som de kan ta till som har hjälpt väldigt många. Joar försöker visserligen påskina metoden som en för de som inte kan genomgå en graviditet, vilket Fattigbonddräng tycker kan vara den enda användningen av denna konstgjorda livmoder. Han har tydligen även varit gravid, Joar, då han beskriver vilken tung börda en graviditet innebär. Fattigbonddräng tror mest det hela är en avundsjuka han har för att han inte själv är en kvinna och kan bli gravid, förlåt livmoderbärare som han uttrycker det, och vill att människor slutar med detta föråldrade sätt till reproduktion som människan har ägnat sig åt sedan begynnelsen. Läser man tokerierna så hänvisas till vad effektivt samhället skulle bli om alla graviditeter skulle vara artificiella. Ingen behöver vara hemma från arbetet för att graviditeten är besvärlig av olika anledningar. Man kan även tänka sig att det går väldigt enkelt att sålla bort, de foster som visar sig vara behäftade med något "fel" enligt beställarens kriterier. Snart kan våra stora ledare själva tillverka de individer som behövs i samhället. Med de specifika egenskaper och i det antal som riksdagen anser att landet behöver.... helst könlösa typer utan rösträtt eller egen vilja. 

Det är tur att Fattigbonddräng är så pass gammal som han är, förhoppningsvis slipper han uppleva detta artificiella samhälle som liberalerna och Joar Forsell vill skapa. Han borde lägga tiden på att skapa och ta fram bättre odlingsmetoder för ostbågar, istället för denna dårskap som våra folkvalda verkar ägnar sig åt. Inte konstigt att samhället rasar ihop.

Liberalerna ett hot mot naturlig evolution. 
//Fattigbonddräng

2 kommentarer:

 1. You can´t make this shit up. Herregud... och detta ord "livmoderbärare". Han verkar vettig kring Ukraina men här måste han käkat svamp. Stolle!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ooops!
   Jag har nog missat denna kommentar, men stolle var i snällaste laget..
   //Fattigbonddräng

   Radera