söndag 19 juli 2020

En Fattigbonddräng fyller 90 År!!

Det är många år det.... Så Fattigbonddräng vill gärna vara med och gratulera på denna stora dag. Det är inte Fattigbonddräng själv, utan en förre detta Fattigbonddräng som ska firas.
Nu är förvisso, kanske inte denna aktieintresserade ekonom varken fattig eller bonddräng längre, men han har varit.  Så det ger ju lite hopp för alla oss andra, som Fattigbonddräng själv att det går att förbättra sin situation till det bättre om man väl bestämmer sig för det.
Trots sina 90 år, så verkar han följa börsen och sysslar med aktier dagligen.
Fattigbonddräng själv hoppas han får uppleva denna höga ålder, vara tillräckligt klar i knoppen för att fortsätta att klura ut det där med hur man ska göra med de där aktierna..... någon gång borde ju polletten trilla ner.
I väntan på det så jobbas det vidare på det där med ålder, men gärna i långsammare takt än den hastighet som dagarna rinner förbi just nu.

En icke länk till reportage om jubilaren.

Inspirerande med människor som tar eget ansvar för sin framtid, har en idé och lyckas förverkliga den! Stort grattis Nils-Åke och inte bara för dina 90 år, utan också till resan du gjort längs med vägen!!


Hipp hipp hurra!
//Fattigbonddräng

2 kommentarer:

 1. Duktigt jobbat av Nils-Åke. Imponerande liv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, han bör vara nöjd med sin resa.

   //Fattigbonddräng

   Radera